En annan del av gävle

Pierre skulle skjutsa Anki till södra bomhus nu ikväll, jag skulle följa med som sällskap.
Vi roadtrippade lite
Ett litet äventyr sådär ni vet
Vi åkte runt typ hela bomhus
Och lite till
Sen hittade vi typ rätt

Nu har vi iaf sett korsnäs för första gången!

I en annan del av gävle är allt möjligt!



Haha, anyways. Jag gick och la mig åtta imorse, sov till ett. Åkte och fikade med mor och far. Spelade keyboard, harmonika, flöjt och mungiga tillsammans med Domingo och gitarren Birger, som jag f.ö strängade om igår, som en tidig födelsedagspresent till min chokladmuffin!
Jag råkade kanske kasta en tändare och en flaska såpbubblor efter Pierre för en stund sen också.. Vi hade en ganska vild diskussion angående åsikter. Han sa att jag "tycker fel", och jag säger att man inte kan "tycka fel". Alla tycker som dom vill. Men bara för att jag tycker att en låt inte är pepp, när Pierre tycker det, betyder inte att jag "tycker fel". Aight!?

Nu ska jag nog gå och lägga mig strax, är sjukligt trött, och det är en fullspäckad dag imorgon. Eller ja. Jag tänkte handla lite, baka lite till lördagen då vi ska ha picknick i bollan, sen ska jag duscha och fixa mig innan fest på brynäs hos okända människor. Spännade!

G'nite people!

Kulturpretton och målarfärg

Domingo gjorde slut med mig idag. Men han ångrade sig lite sen, för det hela grundades på att Ulrika lurade mig. Hon tyckte vi skulle gå på konstutställning, och tydligen ville domingo också se den, fast det visste inte jag om.
Iaf. Jag och ulrika became art-pretto-people för en dag. Vi var på konstcentrum först, sen knatade vi till myrorna (där jag f.ö hittade ett så sjukt snygg piano att jag skulle kunna döda för att ha det), sen till 4sound (där jag hittade min dröm keyboard som någon gång, hyfsat snart förhoppningsvis, SKA bli min), och sen till länsmuseet och tittade på varenda utställning. Pretto som fan säger jag bara!
Sen kom jag hem, bytte kläder och gick hem till Domingo för att måla staket och grilla. Fem timmar senare har jag fått i mig lite mat, samt hjälpt Domingo att måla hela staketet. Jättefint blev det. Faktiskt. Och nu har jag målarfärg på mina kläder och på mig själv. Det tog mig fem minuter när jag kom hem till Domingo innan jag klev i en färgklick. Jättetjusigt ska ni veta, speciellt eftersom jag var barfota.
Jag trixade med lite hemligheter sen, som jag tror blev helt ok! Det visar sig om nån dag.

För fyra timmar sen tänkte jag gå och lägga mig, men ganska precis när jag tänkte det fick jag ett sms av Simon. Han och Tjonken var utanför och såg att det lyste hos oss. Jag bjöd upp dem på kaffe, och på nåt konstigt vänster blev dom kvar här tills ganska nyss. Vi har spelat tärningsspel och druckit två kannor kaffe. Eller ja, Tjonken hällde ut en halv kopp på balkongen och sen en kopp på köksbordet. Shit happens när man är vaken på nätterna i guess. Jag har iaf haft en astrevlig dag och natt med alla fina vänner!
Och nu känns det jättesilly att gå och lägga sig. Jag är jättetrött, ja, men lägger jag mig nu så kommer jag vända på dygnet helt totalt, och det känns dumt.
Å andra sidan är jag arbetslös och har inte så myckt vettigt för mig i alla fall. Jag ska nog vara vaken en stund till iaf, Pierre borde gå upp hyfsat snart, så jag kan alltid fixa lite morgonkaffe till pojken. SEN kan jag gå och sova!

Japp, ganska meningslöst inlägg, men som vi andersbergare säger

SKITER MAN VÄL I!

Himlen ramlar ner

Japp, jag skojar inte. Himlen ramlade faktiskt precis ner. Eller ja, sjukt mycket regn iaf.

Jag räknar det som himlen.

Men grattis då för fan

Vad ska jag säga? Skjut mig i ansiktet och lämna mig att dö?

Nej
Just det

Godnatt

Sex Noll Två

...Du visade mig nånting som jag inte trodde fanns
nånting som gjorde att det obehagliga försvann
du skakade om mitt huvud och förstorade min pupill
och tog mig till ett ställe där man gör vad fan man vill

Och det varade så kort men jag vill dit nu en gång till
så ta mig till den värld där man kan göra som man vill
...

-KSMB


Har tillbringat dagen med att först flumma lite med Ullis och Domingo sådär på morgonen, vi lyssnade på Tatus Malchik gay bland annat, och domingo kläckde ur sig "sjunger dom my chicken's gay?" ..Japp, så nu går ju inte den att lyssna på mer kan jag ju säga! Hahaha, "My chicken's gay gay..."
Nåja, varit duktig och tvättat idag också, ska strax hämta sista tvätten. Samt att jag håller på och skriver ner noterna till ovanstående låt och dolly partons Jolene.
Jag ska nog tvinga över domingo lite senare så vi kan spela lite. Mina roomiesar överger mig en efter en, charlie har gått och lagt sig och piggy ska åka iväg och spela rollspel.

Och ja, ni får stå ut med såna här tråkiga inlägg när jag inte har någonting vettigt att skriva om.
Sådetså.

Som Hitler. Eller typ.

Jag ska träffa min jobbcoach imorgon, och har fått en del uppgifter att göra tills dess. En av uppgifterna var att be tre vänner säga tre positiva och en negativ sak var om mig. Domingo, Ulrika och Charlie blev mina kaniner. Tyvärr satt dom mest och flummade och hade lite svårt att fokusera, tror jag. Det första ord som kom upp var "som hitler" som utvecklades till "Hitler-lik" som sedan slutligen utvecklades till "Hitleristisk". ...Kom igen? H i t l e r i s t i s k ..? Nog för att jag brukar få höra att jag är som hitler (vilket är ganska komiskt eftersom jag även är utsedd till judinna i gänget), men att jag får ett helt eget påhittat ord för det!? Det är hemskt och ganska jätteroligt faktiskt.

En helt vanlig kväll med De tre vännerna och Perry alltså.

Nu ska jag sova, så jag kanske orkar upp imorgon.

Fjärilar och myggbett och blöta skor

Sitter på tåget påväg hem från Borås. Igen. Skorna är fortfarande fuktiga efter helgens bravader, jag har cirka tiotusen myggbett som kliar något vansinnigt, en hel del oförglömliga minnen och en pirrande behaglig känsla mer än vad jag hade när jag åkte hit.
Helgen har varit awesome, på så många sätt, och det var lite jobbigt att säga hejdå till Borås den här gången.
Men jag kommer tillbaka, förr eller senare. Helst förr.
RSS 2.0