Massa

Bakfull. Ångest. Smärta. Rädsla.

Hände phett mycket saker igår. FÖR mycket.

Först bra saker. Vi åkte hem till tobbe, drack litegrann, hade trevligt, skrattade åt katten som tänkte bada i poolen. Sen taxi hem till Marcus (tror jag han heter. Han äger f.ö. nattklubben Goya. 0o) Sen skulle vi gå till nån jävla kiosk och köpa cigg. Kajsa och jag blev liiite uppehållna ett tag (hum...), och vi tappade bort tobbe. Från och med då gick allting åt helvete...

Folk började bråka, Tobbe bröt benet(!), Vi blev hotade med att bli instängda i fyllecell (tack och lov för snutar som är gamla lärare), Kajsa flippade ut TOTALT när vi kom hem så då flippade jag ut och gick därifrån. Ringde Catti säkert tio gånger (klockan 4 på morgonen typ) och lyckades väcka henne och få Carros telefonnummer. Ringde till Carro och gick sen för att möta dom. Lyckades även kedjeröka tre cigg på väg till okq8 (eller vad fan det nu är) och fyra cigg till medan jag väntade. Jag kommer dö i cancer. Stirrade på en snigel i typ 10 minuter. <3 Sen kom sötaste Carro och Shogy och jag fick följa med dom hem. <3 Kollade på när dom spelade wow en stund, sen somnade jag. Försov mig och vaknade halv tolv (bussen från sandviken till årsunda går 12) yippie... Ringde papa och han kom och hämtade.




The eyes are weeping, so empty.
This girl needs the care of you´re heart.
Hurt in her life there´s plenty.
Her body and soul torn apart

Ja, kanske

Så är det här slutet? Kan vi inte fortsätta längre? Vill vi inte fortsätta längre? Eller orkar vi bara inte? Jag kan, jag vill men jag orkar fan inte. Lägg inte allt ansvar på mig.
Ja, kanske att jag flyr och slår mig fri. Ja, kanske är jag vilsen, kanske kommer jag aldrig hitta vad jag söker. Men jag tänker fortsätta leta, fortsätta leva. Utan dig eller med dig, det spelar ingen roll. För det är ändå du som sviker mig, inte tvärtom. Ta din livsfilosofi och dra åt helvete, för dina prioriteringar, dina val, dina åsikter om rätt och fel. Dom är käpprätt åt helvete FEL. Bara en idiot tänker i dina banor. Alla lika, alla olika. Inte som du tror, alla olika, jag bäst. Jag hånskrattar åt dig, och jag kommer aldrig respektera dig som förr. Aldrig.

RSS 2.0