Disney Channel...

''Hörru, bara för att jag har höga tankar om mig själv och låga tankar om andra, betyder väl inte att jag är arrogant?'' 
*Perry dör*

...är INTE bra för min humor.

Mindre roligt är att far tycker att jag borde vara särbarn, helt seriöst... Han tycker på fullaste allvar att jag ska få en privatlärare i matte B. Bara för att jag tog upp det faktum att jag funderar på att ansöka om reducerad mattekurs.. *suck* Ibland hatar jag faktiskt mina föräldrar... Pappa säger att det handlar om min inställning, inte om vad jag kan. Hallå? Har jag verkligen försökt klara matte B i ett år men inte klarat mer än ett kapitel? Svar: Positivt. Skulle jag klara matte B på en termin bara jag ändrar min inställning till skiten? Svar: Negativt/ Mycket tveksamt.

Welcome to my world



Har du suttit ensam och hört alla andra skratta utan att själv ens kunnat le? Har du svarat "bra" när nån frågat hur du mår, fastän du i själva verket inte velat gjort annat än att skrika ut dina känslor? Har du gjort någonting mot dig själv så pass att du blivit rädd för dig själv? För vem du är? För vem du varit? För vem du är påväg att bli?


RSS 2.0