Jag är såld.

Helt totalt.
Såld.
Fjärilar.
Längtan.
Underbara du.
Mening.
Alltid.
Du.
<3


Du får mig att tappa andan.

Dig

Ja, det känns ju roligt att du aldrig har tid för mig men alltid har tid för dom där... Dissad eller vad?

95513-2

Jaha, Idag har jag inte gjort så mycket alls. Skulle egentligen plugga var det tänkt, men oemotståndliga kaksmulan Lisa tyckte jag skulle komma och bleka håret på henne istället. Så det blev så. Jag mötte Lisis vid bussen så gick vi hem till hennes pappa och var barnvakt till Lina i typ 2 timmar först. Sen gick vi hem till Lisa och började bleka hår. Efter att ha haft i färg i typ halva håret, tog färgen slut. Lisa blev ljusgul i huvudet och vi gick till ica och köpte mer. Nu är hon bara lite gul. ^^ Mamma och pappa kom med kinamat till mig och lisa lagade kyckling till sig. Hon lyckades även klå mig i sudoku två gånger. Mitt ego fick sig en liten törn, men å andra sidan knarkar Lisa sudoku så så så ledsen blev jag inte. ^^ 22.30 höll Lisa på att somna, jag med för den delen. Så jag knallade hemåt.
Det blir ingen kryssning med Oan heller, för jag måste med på konfaläger den helgen. =( Har haft värsta ångesten över det för vi har planerat hur jävla kul vi skulle ha det på båten. Menmen, jag har lovat att betala nästa gång det blir kryssning. Förhoppningsvis till sommaren. ^^
Och förresten kommer det bli så himla kul på lägret! Jag, Lisa och Lustig med såpbubblor och massa dåliga skämt. Det kan inte bli så mycket bättre. x) Menmen, nu funderar jag på att kika lite på teve innan jag somnar.

Peace ouT

Märklig liten dag

Sov hos Kajsa igår, för vi skulle åka ifrån skolan 07.55. Pia var snäll och gjorde en varsin macka till mig och Kajsa och blandade saft så att vi kunde äta frukost på bussen. ^^
Vi höll på att irra bort oss i sthlm för lärarna typ hittade inte dit vi skulle, men tillslut kom vi till synagogan. Och helt seriöst och allvarligt, inget skoj, jag funderar faktiskt på att konvertera till judendomen!. :O Dom har ju värtsa coola sakerna man får göra! Menmen. Vi åt på makkedonken och tog varsin ballong som vi smällde sen. Sen gick vi till riksdagen. Väntade och väntade och väntade och sen fick vi gå in. Lindha åkte fast i säkerhetskontrollen, hennes nycklar ville inte gömma sig tillräckligt bra. ^^ Men hon kom slutligen igenom och vi fick våran rundtur. Vi fick till och med fuska lite. ^^
Sen sprang vi runt på stan en stund och helt seriöst och allvarligt så var det här nog första gången i hela mitt liv som var varit på stan i sthlm utan att handla ett dyft! :O applåder till mig!
När jag kom hem deklarerade jag. Jag som har orat mig för att jag inte har något sommarjobb, HA, vem behöver det? Jag kommer ju får dubbelt så mycket i år som jag fick förra sommaren, utan att lyfta ett finger. ^^ YEY ME!
Sen satt jag och tänkte en stund och blev lite religös, men det gick över relativt snabbt. ^^) Och nu ska jag nog läsa lite mer ur min bok om franska revolutionen, sen ska jag försöka sova.


Peace ouT
RSS 2.0