Vartfan tog tiden vägen?

Nåja, jag orkar inte skriva om julen, men jag hade det bra iaf. Och just nu sitter jag och myser och lyssnar på amy lee, jag ska nog snart pallra mig upp och klä på mig eller nåt, bio om några timmar liksom. Och imorgon bitti blir det Ulricehamn som gäller. Lite sista minuten blev det eftersom pappa kom på igår att han kunde betala biljetten till mig. Men det ska bli kul att komma ner dit igen iaf, även om Zarah tycker att vi ska supa skallen av oss ute i skogen i borås i ett smurfblått hus på nyårsafton. Eeeeh, nej tack. Jag tar ett glas vin eller två, sen får det räcka. x) Jag är inte så mycket för supasupasupandet iaf, jag dricker för att ha roligt, inte för att däcka i mina egna spyor. Meeen, nyår, here I come liksom. Fan vad fort det här året har gått. England, Studenten, Frankrike, Gotland, Reuben, Miljöting... Herregud, vart tog tiden vägen?
Nu ska jag platta håret. Tack och adjö

Peace ouT

Merry Fukking X-mas

Åååh, shit! Har så mycket att skriva men jag vet inte vart jag ska börja, så jag låter bli. God jul liksom.

Just nu

Det slog mig nyss hur mycket jag verkligen tycker om dig. Jag lyssnar på din låt och sjunger med, i hopp om att få höra din röst igen.
Fan för dig
Det var ju inte såhär det skulle bli

"Jag vet ju inte vilken som är vilken!"

Kan ju börja med att säga åt alla som läser det här att ni MÅSTE kika en snabbis på youtube. Sök på Nick Pitera och lyssna sen när han sjunger A whole new world från Disney's Aladdin. Ofattbart!

Nej men iaf, jag, Linn och Oan var hem till Lisa igår, för vi skulle baka paj och titta på film. Av någon konstig anledning hamnade jag inne på Krippas rum istället och missade både pajen och filmen. xP Vi spelade guitarhero, lyssnade på Takida och disneylåtar, sjöng och pratade. Sen kom Linn in också och senare Oan. Vi hade busroligt måste jag säga, men Krippa kidnappade Linns astmasprej och la den i sina kalsonger. ... Ja...ehm... Våran vänskapskrets är lite konstig.Linn skulle plocka fram sprejen iaf, men precis när hon skulle göra det drar hon bort handen och säger smått panikslagen "Nej, jag vågar inte! Jag vet ju inte vilken som är vilken!" Vi dog nog litegrann allihopa av skrattanfallet vi fick då. Krippa lovade även mig och Linn att vi ska få se den heminspelade videon när Krippa sitter i speedos, i ett badkar hållandes en gummianka, och sjunger gummianka. Han påstår även att han stryper gummiankan med ..ja ni fattar va... i videon, men det är ju upp till bevis, jag hör av mig när jag vet säkert. x) Nej, Krippa fick oss att skratta mycket igår, kärlek till den pojken säger jag bara. <3

Nu ska jag gå och sova en stund, jag fick bara sova i knappt en timme inatt, resten av tiden låg jag mest och vred mig av smärta. Ja, det blir lätt så när man har migrän. >_<

 

Peace ouT säger jag bara

Broken

Vet ni vad, idag har varit en rätt hyfsad dag, nej, en bra dag till och med. Började med att jag vaknade alldeles för sent, typ halv ett. Jag gick upp, städade undan lite kläder och papper från mitt golv, sen fick vi besök, satt och fikade och pratade tills klockan fyra, halv fem ungefär, skypade i 20 minuter med bror min också, sen gick jag till ica och handlade kvällsmat, sen kollade vi på Narnia II. Inget gnäll, inget tjafs på hela dagen,

och ändå, ändå vill jag bara döda någon just nu.

Jag blir galen snart, för jag orkar inte vara på dåligt humör, och jag kan inte vara på bra humör. Jag vill gå i ide och sova hela vintern och våren.
Ja, jag hatar våren, precis lika mycket som jag hatar Carola, småbarn och Madonna.

Jag har egentligen ingen anledning till att vara sur heller, ingenting har gått dåligt på rätt länge nu. Och ändå bryter jag snart ihop, och jag vill verkligen inte det. Jag har gett efter alldeles för många gånger på kort tid nu, och jag klarar inte av det.
Jag går sönder inuti och jag tror att det är avsaknaden av andra människors förståelse som skadar mig mest.

"Varför?"
 Tror du att jag skulle sitta här om jag visste det? Tror du inte jag har försökt hitta svaren på alla mina frågor? Hur dumma är ni egentligen? Nej, fan för er. Jag kanske är cynisk, men jag är hellre det än som er.
Ni äcklar mig.

I wanna hold you high, you steal my pain away
There's so much left to learn
And no one left to fight

Cause I'm broken when I'm open
And I don't feel like I am strong enough
Cause I'm broken when I'm lonesome
And I don't feel right when you're gone away

...
RSS 2.0